Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Ruční výspravy komunikací

DJI 20240725120803 0348 D
Údržba Údržba
02.08.2024

Posun u ručních výsprav vozovek

Od neupravených k upraveným obrazcům díky frézování asfaltu

Naše techniky výspravy se neustále vyvíjejí! S frézováním asfaltu jsme schopni přecházet z neupravených obrazců na dokonale upravené. Výsledkem je delší životnost a vyšší kvalita vozovek.

Navyšování objemů výsprav za podpory Libereckého kraje

 Díky podpoře Libereckého kraje, který zvýšil objem financí na výspravy, tak můžeme navýšit i objemy našich prací. To znamená více opravených silnic a méně problémů pro řidiče.

Zvýšení produktivity díky moderní technice a školení

Naši zaměstnanci pravidelně procházejí školeními a pracují s nejmodernější technikou. To nám umožňuje zvýšit produktivitu a kvalitu našich výsprav.

Progres z 6 Tun na 14 tun denně (2020-2024)

 Za poslední čtyři roky jsme zvýšili naši kapacitu z 6 tun denně na neuvěřitelných 14 tun denně! Tento úspěch je výsledkem dobré práce našich zaměstnanců, kteří se věnují výspravám vozovek a neustálého zlepšování procesů.

Unikátní distributor asfaltu – udržuje teplo až 10 hodin

Jsme jediná firma na českém trhu, která disponuje distributorem asfaltu SPRIDER s podávacím ramenem a dálkovým ovládáním vozu při činnosti. Distributor udrží teplotu asfaltové směsi a její zpracovatelnost po dobu až 10 hodin. Denní produkce vyspravených výtluků je až 26 tun, což samozřejmě znamená kvalitnější a efektivnější proces výspravy výtluků.

Děkujeme za vaši podporu, důvěru a ohleduplnost k našim zaměstnancům na vozovkách. Snažíme se, aby vaše jízda byla co nejbezpečnější a nejpohodlnější!

Login